Smulpapen

Smulpapen eenvoudige en eigenzinnige recepten voor het goede leven Ronald Ockhuysen

Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek. Hoe verschillend ook, wat ze gemeenschappelijk hebben is eenvoud en eigenzinnigheid. Sinds 2014 vullen de smulpapen Hiske Versprille, worstenmaker Samuel Levie, meneer en mevrouw Hamersma, foodie Jet van Nieuwkerk, chef-kok Jessica Ydo, culinair historica Charlotte Kleyn, bierkenner Rick Kempen, hoofdredacteur HP/De Tijd Tom Kellerhuis, journaliste Xandra van Gelder en reclamemaakster Liesbeth Maliepaard afwisselend deze kookrubriek in Het Parool. Dagelijks dragen ze een gerecht aan; van patisserie tot goede worst, van zelfgeplukte chips tot rijkgevulde decembergerechten. En alles wat daaraan vooraf, tussendoor en na gesnoept kan worden. Uiteraard aangevuld met tips over prachtige wijnen en bieren.
€29,99

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Roetersstraat 41, Amsterdam
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem

Specificaties

ISBN
9789026345715
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
15-11-2018
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum