Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert En andere ingrijpende inzichten Russell Jones

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert onderzoekt de wisselwerking tussen menselijke zintuigen en hoe zij tezamen je perceptie van de realiteit kunnen vervormen. Hoe een rode mok je drankje zoeter kan maken, hoe je door een kop koffie je iemand automatisch leuker vindt en hoe Blondie de smaak van je chardonnay
drastisch kan verbeteren.

Dit boek is gebaseerd op een waanzinnige hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek en is geschreven in samenwerking met hoogleraar Charles Spence van Oxford University. Russell Jones combineert deze wetenschappelijke informatie met voorbeelden die je in de praktijk kunt toepassen om je ervaringen te verbeteren. Tijdens het sporten, op weg naar je werk en in de slaapkamer. Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert zal je in gelijke mate verbazen en vermaken.

€20,00

Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 9-11-2020

Specificaties

ISBN
9789464040036
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Datum
09-11-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Psychologie
Vertaler
Catalien van Paassen-Neelissen ; Willem van Paassen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum