Pastei & paté

Pastei & paté recepten van het Franse land Stephane Reynaud

Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken - Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien - Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten - Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.
€12,50

Levering binnen: 2 werkdagen.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium

Specificaties

ISBN
9789059565098
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
07-03-2014
Taal
Nederlands
Bladzijden
192 pp.
Bindwijze
Hardcover
Illustraties
Marie-Pierre Morel

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum