Slaap! Voor dreumes en peuter

Slaap! Voor dreumes en peuter Hoe je kind van 1-4 jaar doorslaapt Susanne Willekes

<>De eerste Nederlandse kinderslaapcoach leert nu ook jouw dreumes en peuter door te slapen!

Slaap! Voor dreumes en peuter is het vervolg op het succesvolle debuut en de bestseller van Susanne Willekes, de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland. Waar haar eerste boek zich richtte op hoe je je baby kan laten doorslapen, komen nu de kinderen van 1 tot 4 jaar aan bod. Deze levensfase brengt weer nieuwe slaapproblemen én oplossingen. Voor veel kinderen is goede slaap na het eerste jaar helaas nog niet evident. Susanne Willekes ziet in haar praktijk vaak net zoveel kinderen in deze leeftijd. Want waar minder goed slapen in de babytijd nog vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, wordt dit in de leeftijd van 1 tot 4 als problematischer ervaren.

Willekes vertelt over de meest voorkomende issues waar ouders tegenaan lopen: de ‘flesverslaafde’ dreumes die driemaal per nacht staat te gillen om melk, de peuter die zijn middagslaapje plotseling weigert, kinderen die niet meer in hun eigen bed willen slapen, uit hun ledikant klimmen of last hebben van nachtmerries. Behalve de kinderen de vaardigheid van het (door)slapen bijbrengen komt er ook een deel aan mental coaching voor ouders bij kijken.

Dit boek biedt tips, tricks, tools en de nodige handvatten om ook dreumesen en peuters beter te leren slapen en voor het hele gezin de stress te verlichten. Slaap! Voor dreumes en peuter belooft een nieuw standaardwerk te worden, waarin ouders veel steun kunnen vinden om de broodnodige slaap voor hun kind en zichzelf te bewerkstelligen.

Susanne Willekes is de eerste gecertificeerde Nederlandse kinderslaapcoach. Susanne volgde de opleiding tot Gentle Sleep Coach in Amerika en startte in 2015 haar praktijk The Sleep Agency. Ze werkt met ouders van kinderen tussen de zes maanden en zes jaar aan gedragsmatige slaapproblemen, en met baby’s tot zes maanden aan de zogeheten ‘sleep shaping’. Daarnaast geeft Susanne lezingen en workshops. Ook is ze veelgevraagd slaapexpert voor radio en televisie en schrijft ze voor het onlineplatform van Ouders van Nu.

Verwacht 15-9-2021
€20,99
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789000374144
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Datum
15-09-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Zwangerschap/opvoeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum