Bouillon

Bouillon Recepten met bouillon als basis Vicki Edgson ; Heather Thomas

Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels, maar ook heerlijk romige risotto en geurige currygerechten met steeds een van de 10 bouillons als basis.Bij elk recept vind je extra suggesties en variaties. Alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig te maken met gemakkelijk verkrijgbare producten.
€8,00

Levering binnen: 2 werkdagen.

Op voorraad in de volgende winkels:
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium

Specificaties

ISBN
9789089897435
Uitgever
Terra
Druk
1e
Datum
14-09-2017
Taal
Nederlands
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding
Vertaler
Saskia Peeters

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending
  • Extra feestelijk verpakt
  • Te ruilen tot 10 januari
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum