Making Slow Food Fast in California Cuisine

Making Slow Food Fast in California Cuisine Victor W. Geraci

This book follows the development of industrial agriculture in California and its influence on both regional and national eating habits. To this end, California agribusiness played a major role in national food policies and subsequently produced a bifurcated California Cuisine that sustained both Slow and Fast Food proponents.
€110,00

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9783319528564
Uitgever
Springer International Publishing AG
Druk
1e
Datum
01-01-2017
Taal
Engels
Bladzijden
225 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Nederlandstalige literatuur

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Per fiets bezorgd, indien mogelijk
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum