French Gastronomy The History and Geography of a Passion
Why did the passion for food-gastronomy-originate in France? The key, it turns out, is France itself. In its climate, diversity of soils, abundant resources, and varied topography lie the roots of France's food fame. Pitte masterfully reveals the ways in which cultural phenomena surrounding food and eating in France relate to space and place.
Niet leverbaar
Specificaties
- ISBN
- 9780231124164
- Uitgever
- Columbia University Press
- Druk
- 1e
- Datum
- 06-03-2002
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 176 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Koken en voeding
- Thema
-
Moderne en hedendaagse fictie
Onderwijs
Onderwijs: Taal, literatuur en geletterdheid
Delen op
Meer op Athenaeum.nl over boeken
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
- Boeken en magazines die je nergens anders vindt
- Advies in de winkel en per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Vertrouwde service, veilige afhandeling