Practical Professional Cookery
Practical Professional Cookery is recognised throughout the English-speaking world as the established source of recipes for both students and professionals. Practical Professional Cookery covers the full range of work from the most basic dishes to those requiring advanced techniques. Each recipe is presented in a stepped, easy-to-follow format. This revised third edition has been updated with the inclusion of more international, particularly Australian, food and terminology.
Niet leverbaar
Specificaties
- ISBN
- 9781861528735
- Uitgever
- Cengage Learning EMEA
- Druk
- 3e
- Datum
- 09-08-1999
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 928 pp.
- Bindwijze
- Paperback
- Genre
- Wetenschap
Delen op
Meer op Athenaeum.nl over boeken
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
- Boeken en magazines die je nergens anders vindt
- Advies in de winkel en per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Vertrouwde service, veilige afhandeling