Visual Studio

Visual Studio John Allwork

De opzet van dit (Engelstalige) boek is u snel te leren hoe u met de populaire hogere programmeertaal C# een pc programmeert. Het studiemateriaal begint met datasoorten en de programma-opzet en strekt zich uit tot meer geavanceerde concepten zoals objectgeoriënteerd programmeren, threading, internetcommunicatie en databases. Alle gebruikte voorbeeldcodes zijn gratis beschikbaar op de website van Elektor. Deze kunt u in uw eigen programma's gebruiken, waarmee u dan de beschreven concepten in de praktijk kunt uitproberen.

Professionele software-tools zijn bij Microsoft -- eveneens gratis ¿ te downloaden. De werkomgeving van Microsoft Visual Studio 2010 wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van besturingselementen en de eigenschappen, methoden en gebeurtenissen ervan.

Voor degenen die hardware vanuit een PC willen besturen zijn gedetailleerde beschrijvingen opgenomen met hoofdstukken over PC-interfacing, met beschrijvingen van de bekende seriële en parallelle poorten, analoge interfacing met de geluidskaart en het gebruik van Microsoft DirectX drivers. Interfacing met de alomtegenwoordige USB-poort wordt uitgebreid behandeld, met inbegrip van een gedetailleerd hardware- en software-ontwerp voor een via USB aangesloten PIC-gebaseerde schakeling.

Dit boek bevat tal van volledige programmavoorbeelden, zelfstudie-opdrachten en links naar ondersteunende video¿s. Ook is voorzien in ondersteuning van universitaire docenten, met begeleidende downloadbare PowerPoint-presentaties voor de meeste hoofdstukken.

C# 2010 Programming and PC interfacing ondersteunt C#-ontwikkeling op basis van het nieuwste Microsoft Visual Studio 2010 en het besturingssysteem Microsoft Windows 7.

Dit nieuwe boek van Dr. John Allwork is niet alleen een uitbreiding op maar ook een actualisering van het eerder verschenen C# 2008 and .NET Programming for Electronic Engineers. Het bevat zo'n 65 pagina's en drie hoofdstukken extra t.o.v. de vorige uitgave. Hierin gaat de auteur o.a. in op DirectX drivers en de USB poort en geeft hij een gedetailleerd voorbeeld van interfacing naar externe embedded processors.

€37,50

Levertijd: 4 tot 10 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9780905705958
Uitgever
Elektor Electronics Publishing
Druk
1e
Verschenen
08-12-2010
Taal
Engels
Bladzijden
305 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Informatica

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum