Aan de slag met HTML 5

Aan de slag met HTML 5 Andree Hollander

De ontwikkeling van HTML5 is in volle gang. Een definitieve versie kan nog jaren op zich laten wachten; toch bewijst het aantal webdesigners dat zich enthousiast gestort heeft op de voorlopige versie, dat HTML5 veel te bieden heeft voor de toekomst van het web. In dit boek krijg je de belangrijkste aspecten van de nieuwe, veelbelovende norm HTML5 aangeboden.

Lees wat de nieuwe notatievoorschriften zijn, wat wel en niet is toegestaan en welke gebreken van de voorgangers HTML 4.01 en XHTML 1.0 zijn verbeterd of gewijzigd. Het boek geeft uitleg over en voorbeelden van de revolutionaire nieuwe elementen voor het structureren van webpagina's, en de nieuwe elementen canvas, video en audio. Vernieuwingen bij webformulieren kun je vanaf vandaag al toepassen. In het boek wordt steeds stilgestaan bij de mogelijke consequenties en nadelen van de nieuwe HTML-versie. Kortom, een must have voor iedereen die op zoek is naar een overzichtelijk en gedegen boek over de HTML5- ontwikkelingen.

Over de auteur
Andree Hollander houdt zich bezig met websites, programmeren en desktop publishing. Over al deze onderwerpen geeft hij les en schrijft hij boeken. Eerder verschenen van hem bij Pearson onder meer boeken over HTML, CSS en Java.
€19,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789043021272
Uitgever
MainPress B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-11-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
204 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Informatica

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum