iLife '11

iLife '11 Andree Hollander

Reeks: Mac

Dit boek behandelt de programma’s van iLife ’11 plus het gratis verkrijgbare iTunes dat met de andere programma’s samenwerkt. Op elke Mac die wordt verkocht is de laatste versie van iLife geïnstalleerd. In zes hoofdstukken laat Andree Hollander zien hoe je de programma’s gebruikt. Het resultaatgerichte boek is geschreven voor elke Mac-gebruiker die creatief aan de slag wil met muziek, foto’s, film en websites. Het boek bevat duidelijke instructies, talrijke voorbeelden, veel schermafbeeldingen en tips.

- Met iTunes kun je muziek importeren, beluisteren en ordenen, maar ook legaal kopen.
- iPhoto is een bibliotheek voor je digitale foto’s. Met het programma kun je ze ordenen en bewerken. Je kunt de foto’s op verschillende manieren verspreiden, bijvoorbeeld als een bijlage bij een e-mail, als diashow of als een afgedrukt fotoalbum.
- Met iMovie laad en monteer je zelf video op de Mac. Door overgangen, titels, muziek, foto’s, plattegronden en commentaar toe te voegen, maak je je eigen film.
- Je gebruikt iDVD om je zelfgemaakte fi lm en/of digitale foto’s op een dvd te branden die iedereen met een dvd-speler kan bekijken.
- Wil je niet alleen bestaande muziek uit je muziekverzameling gebruiken, maar ook zelf muziek maken, dan is GarageBand het programma voor jou. Het is je eigen opnamestudio in huis. Je hoeft niet zelf een instrument te spelen, maar als je wilt kun je dat via GarageBand leren.
- Met iWeb kun je op basis van indrukwekkende voorbeeldsjablonen snel je eigen website ontwerpen, inclusief fotoalbums, een weblog, podcasts of films.

Niet leverbaar

Deze titel is (nog) niet op voorraad.

Specificaties

ISBN
9789043021913
Uitgever
MainPress B.V.
Druk
1e
Datum
01-03-2011
Taal
Nederlands
Bladzijden
224 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Informatica

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum