JA leeft in het Land van NEE

JA leeft in het Land van NEE of overwin het negativisme om je heen B.J. Galagher ; S. Ventura

Het lijkt wel alsof we omringd zijn door schuddende hoofden, naar beneden wijzende duimen, blinde muren, afwijzingen en gesloten deuren. We zijn omsingeld door NEE'S - op het werk, in de buurt waar we wonen, onze geloofsgemeenschap, bij de overheid, in het sociale verkeer, op school en zelfs in ons gezin.
Of je nou sollicteert op een vacature, een verzoek indient, een woning zoekt, een levenspartner probeert te vinden, de een of andere vorm van instemming hoopt te krijgen, een product of idee (of jezelf) probeert te verkopen, of anderen tot een prestatie wilt aansturen - je krijgt te maken met tegenslag en verzet. Hoe kun je al dat negativisme overwinnen?
Dit boek is een wijze, verhelderende allegorie waarin we onze held volgen op zijn tocht door het land van NEE, op zoek naar JA. Hij ziet mensen met de beste intenties struikelen en tuimelen - maar hij ziet ook hoe andere mensen het anders aanpakken en w hun doel bereiken. Onze oplettende held leert van al die ervaringen - zowel die van anderen als die van hemzelf.
In de tweede helft van het boek verruilen we de allegorie voor de praktijk. Daar vinden we de beproefde tips, instrumenten en strategie die we kunnen gebruiken om door te zetten, vasthoudender te worden, ondanks alle tegenslag vol te houden, en de verstarring van de status quo te doorbreken. Samen bieden de beide delen van dit boek een zowel praktische als amusante handleiding voor een succesvolle weg door het leven en het werk. Met behulp van dit boek vindt je sneller en doeltreffender de JA'S die je zoekt - en dat scheelt een hoop teleurstelling en gesomber.
€7,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789055945085
Uitgever
Scriptum
Druk
1e
Datum
26-03-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
120 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Economie
Illustraties
T. Graveline
Vertaler
R. Gijsen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum