De wereld van Winne

De wereld van Winne Bard Bothe

Winnes ouders hebben vaak ruzie. Als zijn vader een wandeling met hem wil maken voelt hij het al aankomen. Z´n ouders gaan uit elkaar.
Het is het begin van een rampzalige tijd, waarin heel veel gebeurt. Gelukkig is Storm er, zijn vriend, die hem door dik en dun steunt.
Op een dag vindt Winne in een oud kastje op zolder een medaillon met zijn naam er op. Hij kruipt in het kastje, in de richting van een bundel fel oranjegeel licht.
Dan verliest hij plotseling zijn evenwicht en komt in een heel andere wereld terecht. Daar ontmoet hij een mysterieus meisje met een donkerbruine huid en halflang zwart haar, waar hij diep van onder de indruk raakt. Sevda betrekt hem bij haar adembenemende avonturen, waarbij het telkens lijkt mis te gaan. Met hulp van Winne keren de kansen. Dankzij zijn ervaringen slaagt Winne er uiteindelijk in om zijn leven op een verrassende wijze om te buigen.
De ontknoping van het verhaal is onverwacht en origineel.

In deze razend spannende jeugdroman, toont Bard Bothe zijn rijke verbeeldingskracht.

Hij schreef de roman Andermaal Anne, waarmee hij de eerste prijs won in een schrijverswedstrijd en Kaarslicht en dennenaalden, een bundel boeiende verhalen.

Niet leverbaar

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9789089542588
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-12-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
205 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Kinderboeken

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum