Hoe vind ik het?

Hoe vind ik het? zoeken, interpreteren en opzetten van fysiotherapeutisch onderzoek G. Aufdemkampe ; J. van den Berg ; Judith van den Berg ; D.A.W.M. van der Windt

Hoe vind ik het?
Waar kan ik relevante wetenschappelijke informatie vinden en hoe moet ik deze bevindingen beoordelen op hun relevantie?
Hoe vind ik het? biedt fysiotherapeuten (in opleiding) een eerste kennismaking met het zoeken en interpreteren van vakliteratuur, met name toegespitst op onderzoekesliteratuur.Veel aandacht wordt hierbij besteed aan het internet als informatiebron. Daarnaast wordt het opzetten en uitvoeren van onderzoek gedegen behandeld.
De auteurs hebben zich gericht op een zo praktisch mogelijke weergave van de materie en gevem waar ,mogelijk relevante websites aan. Aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden zijn verschillende soorten onderzoek uitgewerkt. Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door doelstellingen en afgesloten met of meerdere opdrachten, wat het boek zeer geschikt maakt voor zelfstudie.
De vele veranderingen rondom internet maakten deze herziening noodzakelijk. Bovendien is een hoofdstuk over cohortonderzoek toegevoegd en is een compleet nieuwe bijlage opgenomen met een samenvatting over het zoeken naar informatie op PubMed.
Derde herziene druk
€33,95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9789031348589
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
Druk
3e
Verschenen
29-03-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
179 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Sociologie

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum