Er dwars doorheen

Er dwars doorheen gedachten en gedichten over rouw, alleen staan, oud worden en leren van het leven Jo Ghijsen ; Monica Boschman

Het boek Er dwars doorheen bevat gedachten en gedichten over rouw, alleen staan, oud worden en leren van het leven. De teksten komen uit de dagboeken van Jo Ghijsen (1921), Monica Boschman schreef er gedichten bij. Het is een boek om bij stil te staan. Met woorden die je meevoeren, er dwars doorheen.

Jo Ghijsen begon met schrijven toen ze 79 jaar was. In de periode dat haar man overleed en ze alleen verder moest, vertrouwde ze haar gedachten toe aan het papier. Ze bracht het proces van rouwen, ouder worden en loslaten onder woorden op heldere en indringende wijze. De gedichten van Monica Boschman en de illustraties van Marjo Ghijsen versterken de boodschap van het boek.

Er dwars doorheen is een intens verhaal. Het brengt gedachten en gevoelens aan de oppervlakte die vaak achter de schermen blijven. Het boek is een uitnodiging om samen over verlies, ouder worden en loslaten te praten.
€12,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789081292139
Uitgever
MB Communicatie
Druk
1e
Verschenen
01-11-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
88 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Psychologie
Illustraties
Marjo Ghijsen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum