Zingen met duimelot

Zingen met duimelot liedjes en muzikale spelletjes voor baby's en dreumesen H. Hopster ; Herma Hopster ; M. van Maurik ; Marjanka van Maurik

Tweede, herziene druk 2009 met uitgebreide CD-tips. De CD bij dit boek is te downloaden bij Luisterrijk.

Bij het zingen van de liedjes en de activiteiten kan de CD bij dit boek goede ondersteuning bieden. In deze tweede druk wordt de meerwaarde van de CD benadrukt. Bij elk liedje in dit boek vindt u een zgn. CD-tip. Bijvoorbeeld bij het troostliedje helpen de troostende klanken van de cello het verdriet te vergeten, waarbij het zacht heen en weer wiegen bij het tussenspel kalmerend werkt.
En als je de CD bij het liedje schoenen aan gebruikt, kan het kind rondlopen bij het tussenspel, al dan niet op één schoen. Af en toe zit er een stop in de muziek, het is dan even stil. Sta dan stil en loop door als de muziek weer begint. Enz.
Als u de CD-tips in dit boek volgt maakt u optimaal gebruik van de CD.

Dit boek is bedoeld als handreiking voor ieder die met de opvoeding van babys en dreumesen te maken heeft, zoals pedagogisch medewerkers, ouders en grootouders.
De originele illustraties van Judith Schmidt maken dat het kind op den duur zelf dit boek zal pakken om aan te geven dat er gezongen moet worden.

NUR 275 en 847

€14,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789077822388
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
Druk
2e
Verschenen
15-05-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
87 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Kinderboeken
Illustraties
J. Schmidt ; Judith Schmidt

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum