Isabella's pastabijbel

Isabella's pastabijbel I. Cozzi

Wie ooit een kooksessie bij de Italiaans-Belgische Isabella Cozzi  volgde, kent voorgoed alle dos en donts van de Italiaanse pastakeuken uit het hoofd. Hoe zelf pasta maken? Wat zijn de ideale kooktijden? Welke kaas hoort bij welke saus? En waarom mogen we geen olijfolie bij de pasta toevoegen? Uw bord spaghetti zal er nooit meer hetzelfde uitzien. A tavola!

€29,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789089311528
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
Druk
1e
Verschenen
05-01-2011
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • (We werken aan een mooiere winkel op het Spui. Door de verbouwing kan het zijn dat onze levertijden afwijken. Onze excuses daarvoor.)
MINDBOOKSATH : athenaeum