Geesten Gidsen en Engelen

Geesten Gidsen en Engelen Jan A. Kleyn

Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn.'

Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen hoofdgids Leila. Tijdens een autorit hoorde hij opeens haar stem. Samen met haar en andere Gidsen heeft hij een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld, waarmee ook mensen zelf met hun Gids kunnen kennismaken - en zo prettiger en gemakkelijker kunnen leven. Hij schreef de succestitels Jouw Persoonlijke Gids, Omgaan met gidsen, Je Gids naar een vorig leven en Geesten, Gidsen en Engelen.

Geesten, Gidsen en Engelen
Een spook in een flat, de dvd die uit zichzelf begint te spelen, deuren die 'zomaar' dichtslaan - binnen onze wereld bestaat een subwereld met een andere dimensie, waarin zich geestelijke wezens manifesteren, Geesten, Gidsen en Engelen. In heldere humoristische bewoordingen neemt Jan Kleyn ons mee. Hij neemt de angst ervoor weg en maakt de lezer er praktisch bewust van: iedereen beschikt over een gezonde dosis intu´tie, waarmee men zijn eigen paranormale vermogens kan ontwikkelen en in contact komen met zijn of haar persoonlijke Gids.
€9,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789049400118
Uitgever
A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V
Druk
5e
Verschenen
01-10-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
128 pp.
Bindwijze
Paperback

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum