Noise, Water, Meat

Noise, Water, Meat A History of Voice, Sound, and Aurality in the Arts KAHN, Douglas

This interdisciplinary history and theory of sound in the arts reads the twentieth century by listening to it--to the emphatic and exceptional sounds of modernism and those on the cusp of postmodernism, recorded sound, noise, silence, the fluid sounds of immersion and dripping, and the meat voices of viruses, screams, and bestial cries.
€35,95

Levertijd: 4 tot 10 werkdagen.

Specificaties

Isbn
9780262611725
Uitgever
MIT Press Ltd
Druk
1e
Verschenen
01-01-2001
Taal
Engels
Bladzijden
466 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Kunst

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • (We werken aan een mooiere winkel op het Spui. Door de verbouwing kan het zijn dat onze levertijden afwijken. Onze excuses daarvoor.)
MINDBOOKSATH : athenaeum