Inmaken en bewaren

Inmaken en bewaren Karin Iden

De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel leuke bezigheid is die ook nog eens verrassend resultaten oplevert. Met de goed uitvoerbare recepten in dit boek maakt u potten overheerlijke jam, marmelade, gelei of chutney, waarmee u veel succes zult oogsten.
€6,99

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789055137015
Uitgever
RuitenbergBoek B.V.
Druk
1e
Verschenen
02-10-2005
Taal
Nederlands
Bindwijze
Paperback
Genre
Koken en voeding
Vertaler
Willemien Werkman

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum