Top-inspiratie

Top-inspiratie levenslessen van een bergbeklimmer Katja Staartjes

Een boek voor iedereen die zijn persoonlijke top wil bereiken en het beste uit zichzelf wil halen.

Je kunt meer dan je denkt. Bergbeklimmer Katja Staartjes kan het weten: zij maakte haar droom waar en beklom Mount Everest. In dit boek inspireert ze lezers dromen om te zetten in concrete doelen, en die vervolgens te realiseren.

Een expeditie vormt het leven in een notendop: op weg naar 8000 meter hoogte word je niet alleen lichamelijk op de proef gesteld, vooral mentaal moet je over veerkracht beschikken. Staartjes vertelt hoe zij haar toppen bereikte en trekt parallellen tussen haar klimervaringen en alledaagse situaties. Wat kom je onderweg allemaal tegen? Wat is écht belangrijk? En wat bepaalt of je je top wel of niet haalt?

Katja Staartjes (1963) beklom Mount Everest, de hoogste berg ter wereld, en leidde expedities naar reuzen als Gasherbrum 1 en Dhaulagiri. In haar professionele loopbaan vervulde ze managementfuncties in het bedrijfsleven en de zorg. Tegenwoordig is zij werkzaam als zelfstandig interim-manager. Staartjes is een veelgevraagd spreker op bijeenkomsten en congressen. Eerder schreef zij Hoog spel.
€20,00

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789057592973
Uitgever
Podium b.v. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
07-02-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
150 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Organisatie/management
Oplage
150, ex.

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum