Choice Cuts

Choice Cuts A Savory Selection of Food Writing from Around the World and Throughout History KURLANSKY, Mark

Enhanced by recipes, menus, period photographs, and drawings, a lively anthology of outstanding food writing offers a taste-tempting culinary tour around the world and through history, from second-century B.C. to the present day, presenting Pliny's thoughts on onions, Dumas on coffee, Colette on gastronomy, and Alice B. Toklas on French cookery, am
€18,95

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9780142004937
Uitgever
Penguin Putnam Inc
Druk
1e
Verschenen
01-01-2004
Taal
Engels
Bladzijden
496 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Sport
Illustraties
Kurlansky, Mark

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum