Onze boekhandels zijn open! Kom langs of bestel telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via de webshop. #steunjeboekhandel, ook online

Een heldere geest in een schoon lichaam

Een heldere geest in een schoon lichaam het effectieve reinigingsprogramma L. Ron Hubbard

De vervuiling van uw lichaam verhindert U om helder te denken.

In zijn onderzoek naar het verstand en het leven, ontdekte L. Ron Hubbard een belangrijke barrière tussen het individu en zijn potentieel voor persoonlijke vooruitgang en succes in het leven: drugs en giftige chemicaliën.

Tegenwoordig leven we in een vijandige samenleving, welke niet alleen wordt gebombardeerd door tot op heden nog niet eerder voorgekomen aanvallen van drugsgebruik, maar ook door duizenden chemische vergiften en verontreinigingen in ons voedsel, water en lucht.

L. Ron Hubbard was de eerste die ontdekte dat chemicaliën, drugs en giftige stoffen in uw lichaam achter blijven lang nadat U er aan was blootgesteld. Hij stelde ook vast exact waar in het lichaam de ophoping van deze giftige stoffen plaatsvindt en exact hoe u het kunt kwijtraken. Geen enkel ander programma komt ook maar in de buurt van het aanpakken van deze diepgelegen giftige verontreining die uw geestelijke alertheid en levenskracht vernietigen.

Gebaseerd op onderzoek van tientallen jaren in de geestelijke en spirituele effecten van drugsgebruik in het verleden en blootstelling aan giftige stoffen, wordt het Reinigings-programma sinds haar introductie in 1979 over de gehele wereld gebruikt.

Meer dan 100.000 mensen hebben dit programma voltooid met wonderbaarlijke resultaten.

In vele duizenden brieven en verklaringen melden mensen dat ze nu:

* Helderder denken
* Emoties kunnen voelen die ze in jaren niet gevoeld hadden
* Het leven met meer enthousiasme en energie ervaren

L. Ron Hubbard schreef Een heldere geest in een schoon lichaam opdat het programma voor iedereen beschikbaar zou zijn. Dit boek laat u stap voor stap zien hoe u zelf deze wonderbaarlijke resultaten kunt bereiken

Lees Een heldere geest in een schoon lichaam en ontdek het huidige, enige effectieve programma om de levensvernietigende effecten van drugs en giftige stoffen aan te pakken.

Niet leverbaar

Deze titel is (nog) niet op voorraad.

Specificaties

ISBN
9789077378021
Uitgever
New Era Publications
Druk
1e
Datum
19-08-2003
Taal
Nederlands
Bladzijden
252 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Politicologie

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken  (binnen NL)
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum