Onze boekhandels zijn open! Kom langs of bestel telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via de webshop. #steunjeboekhandel, ook online

Source 4 tIPPELZONE REVISED

Source 4 tIPPELZONE REVISED L. Schouwenberg

Source 04

TIPPELZONE REVISED presenteert onderzoeksgegevens en designvoorstellen voor het probleem van drugsgerelateerde straatprostitutie in Eindhoven. Op verzoek van de gemeente Eindhoven onderzochten studenten van de IM Masters afdeling van Design Academy Eindhoven de tippelzone in Woensel-West en formuleerden alternatieven voor de huidige situatie. Om de overlast van straatprostitutie door verslaafden in Woensel-West te bestrijden, werd in 2003 door de gemeente een tippelzone aangelegd. Het hielp. De overlast verminderde, de zorg voor de vrouwen verbeterde en de veiligheid nam toe. Toch wil de gemeente niet blijvend prostitutie faciliteren. Bovendien wil zij de vrouwen nieuwe toekomstperspectieven bieden waardoor zij van hun afhankelijkheid van drugs en pooiers kunnen afkomen. Dat vraagt om creatieve en vooral om onorthodoxe oplossingen.
Onderzoeksmateriaal, teksten van studenten en van enkele deskundigen en foto's van de uiteindelijke designvoorstellen zijn ingesloten in deze vierde publicatie van Source.
€15,00

Voor 23.00 besteld, morgen in huis. (Op werkdagen)

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789059730854
Uitgever
Jap Sam Books
Druk
1e
Datum
29-01-2009
Taal
Engels
Bladzijden
62 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Design

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken  (binnen NL)
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum