Mediteren en ontspannen met kinderen

Mediteren en ontspannen met kinderen stilte-oefeningen, geleide meditaties, visualisaties voor kinderen van 5 - 10 jaar. Handleiding met CD M. Schneider ; R. Schneider

Stilte-oefeningen - geleide meditaties - visualisaties voor kinderen van 5 - 10 jaar. Handleiding met CD.
Dit boek van dezelfde auteurs als 'Bewegen en ontspannen met muziek' bevat 20 uitgewerkte en in de praktijk uitgeprobeerde meditatieve oefeningen voor jonge kinderen, met een uitgebreide toelichting voor de docent. Door deze uitgekiende oefeningen worden de kinderen rustiger en evenwichtiger.
De muziek op de CD is daarbij een belangrijk hulpmiddel. De meditaties zijn kort, duren slechts 5 - 10 minuten en zijn bij uitstek geschikt om tussen 2 lessen uitgevoerd te worden.
Daardoor komen de kinderen tot rust, worden hun gedachten op iets anders gericht, en staan ze open voor de nieuwe lesstof.
De oefeningen kunnen gewoon zittend op de stoelen in de klas gedaan worden, of liggend op matjes in de gymzaal. De visualisaties worden door de docent voorgelezen, met de begeleidende muziek op de achtergrond. Het is belangijk er zo jong mogelijk mee te beginnen, en er een dagelijkse routine van te maken.


€14,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789088400124
Uitgever
Panta Rhei
Druk
1e
Verschenen
10-06-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
87 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Pedagogiek/onderwijs
Illustraties
D. Wolters
Vertaler
Corry van Bree

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum