Database management en analyses met Microsoft Excel

Database management en analyses met Microsoft Excel Mark Rosenkrantz

Er zijn veel boeken verschenen over Excel. Toch is er weinig informatie beschikbaar voor de gevorderde Excel-gebruiker. Daar is nu verandering in gekomen met Database management en analyse met Microsoft Excel. HÚt boek als u dagelijks spreadsheets maakt voor anderen, of op zoek bent naar meer diepgang in Excel.

Database management en analyse met Microsoft Excel is een samenvatting van meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van spreadsheettoepassingen. Werken met dataformulieren, gewone en uitgebreide filters, databasefuncties, voorwaardelijke opmaak, draaitabellen en -grafieken en andere tools voor gevorderden worden, met voorbeelden en instructies, helder uitgelegd en ge´llustreerd.

In het boek wordt eerst een aantal algemene zaken toegelicht. Daarna wordt via voorbeelden een aantal onderwerpen behandeld en verduidelijkt. Na lezing zult u in staat zijn net die extra stap te maken die uw spreadsheets nog meer kracht zal geven. U zult bovendien ervaren dat werken met Excel n¾g leuker wordt.

Database management en analyse met Microsoft Excel is een must-have voor iedereen die dagelijks werkt met grote hoeveelheden gegevens en rapporten.
€39,90

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789013070576
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-12-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
169 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Economie

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum