De bijbel van de Indonesische keuken
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
€33,99
Voor 17.00 besteld, morgen in huis (Op werkdagen)
Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
Bijlmerplein 1009, Amsterdam
Rijksmuseum, Museumstraat 1, Amsterdam
Specificaties
- ISBN
- 9789048853816
- Uitgever
- Carrera
- Druk
- 1e
- Datum
- 24-04-2020
- Taal
- Nederlands
- Bladzijden
- 496 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Sport
- Thema
-
Kookkunst / eten en drinken
Delen op
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
- Boeken en magazines die je nergens anders vindt
- Advies in de winkel en per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Vertrouwde service, veilige afhandeling