Cooking on the Bone

Cooking on the Bone Recipes, History and Lore McLagan, Jennifer

Teaches home cooks the secrets of cooking chicken, beef, lamb, pork, and fish on the bone. This title includes recipes for stocks, soups, ribs, legs, shins and tails. It features such recipes as Roasted Marrow Bones with Parsley Salad, Rabbit in Saffron Sauce with Spring Vegetables, and Duck Legs with Cumin, Turnips and Green Olives.
€19,50

Levertijd: 4 tot 10 werkdagen.

Specificaties

Isbn
9781906502201
Uitgever
Grub Street
Verschenen
01-01-2008
Taal
Engels
Bladzijden
272 pp.
Bindwijze
Paperback

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • (We werken aan een mooiere winkel op het Spui. Door de verbouwing kan het zijn dat onze levertijden afwijken. Onze excuses daarvoor.)
MINDBOOKSATH : athenaeum