Onze boekhandels zijn open! Kom langs of bestel telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via de webshop. #steunjeboekhandel, ook online

De vier seizoenen in dans en beweging

De vier seizoenen in dans en beweging dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD Monika Schneider ; Ralph Schneider

Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD.

Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek.
Het zijn 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geinspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema's van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Zo gaan de kinderen vliegeren in de herfst, schaatsen in de winter, maken een bloemendans in de lente en gaan zwemmen in de zomer.
De eenvoudige bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zowel in het boek als op de CD. Ze zijn gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze ook door de docent worden voorgedaan. Ze hoeven slechts naar de instructies op de CD te luisteren.

Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond: het heeft een positieve invloed op de leerprestaties. Met behulp van dit boek kunnen de leerlingen er ook een hoop plezier aan beleven!
De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming-up of als onderbreking van het lesprogramma.
€15,00

Voor 23.00 besteld, morgen in huis. (Op werkdagen)

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789088400391
Uitgever
Panta Rhei
Druk
1e
Datum
01-07-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
71 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Pedagogiek/onderwijs
Illustraties
Dorothee Wolters
Vertaler
Corry van Bree
Thema
Onderwijs
Onderwijsmateriaal
Voor het basisonderwijs

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken  (binnen NL)
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum