Streken

Streken Natalie Koch

Als de gevierde cellist Arthur Bronckhorst in Londen een aantal masterclasses geeft, ontmoet hij de begaafde studente Chrissie Pagett, die met Dvor celloconcert een verpletterende indruk op hem maakt. Haar talent en bravoure openen hem de ogen voor zijn tekortkomingen als musicus. Langzaam komt hij tot het pijnlijke besef dat zijn carri ten einde loopt. In de dagen die volgen, de laatste dagen van het jaar, maakt Bronckhorst de balans op van zijn leven, dat volledig in het teken stond van de muziek. Hoe moet hij er zin en invulling aan geven als hij niet langer kan schitteren op de internationale concertpodia? Hij realiseert zich wat hij zijn omgeving heeft aangedaan in zijn zucht naar succes en raakt er steeds meer van overtuigd dat Chrissie hem kan helpen zijn fouten te herstellen. Maar dan bezorgt ze hem een verrassing die zijn leven voorgoed verandert.
Natalie Koch (1966) is musicoloog. Ze werkte onder meer als muziekjournalist en schreef toelichtingen voor concerten en cd's. Streken is haar debuutroman.
'Natalie Koch is een intrigerend talent met een sterke verbeeldingskracht. Die combinatie houdt een grote belofte in.' Wanda Reisel 'Het proza van Natalie Koch is elegant van vorm, zuiver van toon en bezit een warme klankkleur.' Jan van Aken
€18,99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9789021472744
Uitgever
Querido
Druk
1e
Verschenen
21-11-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
271 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Nederlandstalige literatuur

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum