Prince2 compact

Prince2 compact P. Janssen ; Peter Janssen

Peter Janssen
PRINCE2 COMPACT
Organisaties werken steeds meer samen om hun doelen te bereiken, waarbij vaak gebruikgemaakt wordt van een projectmatige aanpak. De projectmanagement-methode PRINCE2 is uitgegroeid tot een wereldwijde standard op ICT-gebied. Zij wordt echter ook steeds vaker in andere sectoren gebruikt.
In Prince2 compact worden de werkwijze, het nut en de voordelen van PRINCE2 op een beknopte en begrijpelijke manier uitgelegd. In het boek worden veel praktijkvoorbeelden en opdrachten gegeven, en ieder hoofdstuk sluit af met vragen die de lezer kan beantwoorden om te beoordelen of de stof goed is begrepen. De behandelde onderwerpen sluiten aan op de examenspecificaties voor het EXIN-examen PRINCE2 Foundation. Op de begeleidende website bij dit boek staan een voorbeeldexamen en oefenvragen.
Door het vele oefenmateriaal is het boek zeer geschikt voor gebruik binnen het onderwijs. Het kan echter ook uitstenkend zelfstandig worden doorgewerkt.
Peter Janssen is als directeur van het IT-opleidingsinstituut CVA Informatica Opleidingen al meer dan twintig jaar werkzaam in het vakgebied van de IT en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor ITIL, ASL en PRINCE2.

Niet leverbaar

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9789043012843
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
1e
Verschenen
28-03-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
200 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Diversen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum