The Smoked-Foods Cookbook

The Smoked-Foods Cookbook How to Flavor, Cure and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts and Cheese PARK, Lue

Wild game and domestic meats are prepared in any of dozens of marinades and brines, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, applewood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Recipes are included for beef, pork, lamb, venison, chicken, turkey, duck, fish, shellfish, jerky, sausages, nuts, cheese, and even pasta. Lists sources for sm
€20,99

Levertijd: 4 tot 10 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9780811701167
Uitgever
Stackpole Books
Druk
1e
Verschenen
01-01-1992
Taal
Engels
Bladzijden
216 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum