Het Nieuw Nederlandsch Kookboek

Het Nieuw Nederlandsch Kookboek R. Coops

Het Nieuw Nederlandsch Kookboek _ In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering van locale ingredi en en seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem.
De ge orteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn over hun hoogtepunt heen.
Veel topkoks kiezen voor gerechten die passen in het ritme van het seizoen en die gemaakt zijn met de mooiste producten uit de streek. Niet volgens oude receptuur, maar vertaald naar de smaak van nu. Dat is het Nieuwe Nederlandsche koken - met 'sch'.
Hoogste tijd dus voor het Nieuw Nederlandsch Kookboek. Een kookboek voor de groeiende groep enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging.
Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menu's ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menu's zijn ge ustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.
RECEPTEN
PAUL VAN WAARDEN
€29,90

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789081126113
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
Druk
1e
Verschenen
07-12-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
96 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Tot januari: gratis verzending (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum