Loopbaangesprekken

Loopbaangesprekken praktijk en theorie van een ervaren loopbaanadviseur R. Spijkerman ; Rupert Spijkerman

Als het over loopbaangesprekken gaat, vragen mensen niet naar informatie over concrete zaken. De weg naar het station kunnen ze zelf wel vinden. De weg die ze willen gaan, dat is een ander verhaal. Daarover willen ze graag praten met vrienden, lotgenoten en vooral met vakmensen die ze kunnen vertrouwen. In dit boek beschrijft de auteur zijn kennis en ervaring als loopbaanadviseur en coach. Waar komt het op aan bij loopbaangesprekken? Wat moet je echt doen en wat moet je vooral laten? Wat wil je bereiken in gesprekken en hoe doe je dat het beste? Wat werkt bij wie in welke situatie?
In dit handboek komen veel facetten, ingangen en werkvormen rond loopbaangesprekken aan de orde. Van de basis van het loopbaangesprek - de gespreksvoering - tot de verschillende vormen van evaluatie van het begeleidingstraject. De vele voorbeeldzinnen en dialogen maken 'Loopbaangesprekken' levendig en herkenbaar. De bijlagen bevatten handige formulieren die u kunt gebruiken in uw eigen praktijk.
'Loopbaangesprekken' is voor iedereen die beroepsmatig loopbaangesprekken voert: leidinggevenden, schooldecanen, personeelsconsulenten, loopbaancoaches en outplacementconsulenten. Voor beginnende beroepsbeoefenaren is dit boek een gedegen en praktische inwijding in een mooi vak. Voor diegenen die meer ervaren zijn, is het een waardevol opfris- en verrijkingsboek met veel handreikingen voor de praktijk.
€19,95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9789058711168
Uitgever
Uitgeverij Thema
Druk
1e
Verschenen
19-11-2005
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Organisatie/management
Illustraties
M. Reekers ; Martin Reekers

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum