Inkoop, een nieuw paradigma

Inkoop, een nieuw paradigma Gerco J. Rietveld

Het boek Inkoop - Een nieuw paradigma van Gerco Rietveld is verkozen tot Managementboek van het Jaar 2010.

De jury heeft dit boek gekozen, onder meer vanwege de originaliteit en gedegenheid waarmee Rietveld zijn onderwerp heeft uitgewerkt en de duurzaamheid en praktische waarde van de oplossingen die hij propageert.

Inkoop maakt een ongekend snelle ontwikkeling door. Pioniers betreden ongebaande paden en ontdekken steeds nieuwe kansen. Inkoop, van oorsprong een ervaringsvak, komt ook conceptueel tot ontwikkeling. Dit boek wil inkoop uit zijn functionele isolement halen en tot een volwaardige partner in business laten uitgroeien.

Inkoop, een nieuw paradigma richt zich op hen die richting en leiding geven aan inkoop. En op hen die onderweg zijn naar die positie. Wie meer van inkoop wil begrijpen, kan niet om dit boek heen.

Over de auteur
Gerco Rietveld was oprichter en directeur van het eerste inkoopadviesbureau in Nederland. Nu is hij onder meer bestuurslid van de Westerse denktank Future Purchasing Research Foundation en strategy consultant bij advies- en onderzoeksbureau Significant. Eerder had Rietveld bancaire functies bij NMB Bank en gaf hij leiding aan concerninkoop van ING Groep.
€63,22

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9789012581240
Uitgever
Vakmedianet BouwCommunities B.V.
Druk
1e
Datum
18-06-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
372 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Organisatie/management

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

pro-mbooks1 : athenaeum