Honderd Circusspelen

Honderd Circusspelen nieuwe circusspelen voor iedereen vanaf 4 jaar acrobatiek - jongleren - clownerie - goochelen - evenwichtsbalk - dierennummers P. Rooyackers

Nieuwe circusspelen voor iedereen vanaf 5 jaar. Acrobatiek - jongleren - clownerie - grime - goochelaars - dierennummers.
Dit is een bundel korte circusspelen bestemd voor docenten drama, leerkrachten in het basisonderwijs en begeleiders in het jeugdwerk. Het boek bevat 100 (korte) spelen die met weinig voorbereiding ontworpen, gerepeteerd en uitgevoerd kunnen worden.
De circusspelen zijn overwegend kort van tijdsduur zodat men deze in een lesuur kan leren en inoefenen. Ze zijn ingedeeld naar leeftijd en naar soorten spelen. Zo kan gemakkelijk een spel gekozen worden voor een bepaalde groep.
In dit boek worden allerlei soorten circusacts beschreven. Er zijn dierennummers, jongleeroefeningen, acrobatische oefeningen. Er is natuurlijk ook ruimte voor clownerie, evenwichtsoefeningen en voor grimeren, er zijn speloefeningen voor jonge goochelaars, er zijn humoristische spelvormen die met het oude circus te maken hebben: de vrouw met de baard van twee meter, de spierenman, de tijgervrouw, de sprekende aap en de buiksprekerspop.
€14,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789088400001
Uitgever
Panta Rhei
Druk
1e
Verschenen
30-08-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
120 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Pedagogiek/onderwijs
Illustraties
G. Snijders

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum