Bereik en behoud je ideale gewicht!

Bereik en behoud je ideale gewicht! een effectief progamma om verantwoord af te vallen en op gewicht te blijven. (De opvolger van de bestseller: Bereik je ideale gewicht!) S. Bakker ; Sonja Bakker

'Waarom wil je afvallen? Slank zijn is een ideaalbeeld voor de meeste mensen met overgewicht en vaak zelfs een fantasie die nooit uit lijkt te komen. In de modewereld, tijdschriften en reclames zie je alleen maar slanke modellen. Je zou bijna denken dat overgewicht een zware zonde is. Want we kijken nu eenmaal in eerste instantie naar het uiterlijk.

Natuurlijk is het goed om een mooi figuur na te streven. Maar veel belangrijker is dat je lichaam in balans is. Dat je er een gezond leefpatroon op nahoudt. Dat je let op voeding, dat je genoeg beweegt en dat je stress afwisselt met ontspanning. Dan ben je op de goede weg. Als je alleen maar wilt afvallen voor een goed figuur, loop je de kans ten prooi te vallen aan het jo-jo effect, want als je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt is je motivatie weg om door te gaan. Daarom heet dit boek Bereik en behoudt je ideale gewicht.

Wie al succes heeft geboekt met mijn eerste boek Bereik je ideale gewicht zal in deze uitgave inspiratie vinden om door te gaan. Want vanuit de reacties van de lezers van mijn vorige boek is gebleken dat ze het prettig vonden dat ik de weekmenu's kant en klaar aanbied.

In deze uitgave vind je nieuwe overzichtelijke weekmenu's om je ideale gewicht te behouden. En daarnaast ook nog oefeningen die je lichaam in conditie houden. Je kunt met dit boek niet alleen afvallen, maar ook zorgen dat je op gewicht blijft. Ga op weg naar een gezonder, beter en vast en zeker gelukkiger leven. Succes! Sonja.'
€19,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789078211006
Uitgever
Zonnestraal, De
Druk
1e
Verschenen
01-01-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
208 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Geneeskunde
Illustraties
L. Heijn ; Lieke Heijn ; P. Janswaard ; Pim Janswaard

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum