Dodenakker

Dodenakker Sabine Thiesler

'Arm knulletje van me,' fluisterde Magda. 'Je bent er nu bijna. Het ergste heb je achter de rug.'
Ze trok zijn oogleden omhoog. Hij was niet meer bij bewustzijn en zou niets meer voelen, ongeacht wat ze verder nog met hem ging doen. Hij was nu in coma. In de urine waren die druppels tot twaalf uur na toediening aantoonbaar, en in het bloed zes uur. Maar dat maakte niet uit. Ze zou ervoor zorgen dat niemand zijn lijk vond. Hij was echter nog niet dood. Het door haarzelf vervaardigde mengsel, dat uit slaapmiddelen bestond, zou niet tot de dood leiden maar er slechts voor zorgen dat hij niet meekreeg hoe ze hem van kant maakte.
Ze wilde hem geen pijn doen. En ook niet bang maken.

Elk jaar brengen Magda en Johannes samen de zomer door in hun droomhuis in Toscane. Maar deze zomer loopt het anders: Magda reist alleen vooruit en wacht op haar man, die voor zaken naar Berlijn zou zijn. Maar Magda weet dat hij bij Carolina is, zijn minnares, en ze is niet meer bereid dit langer te verdragen.

Nu Johannes verraad heeft gepleegd aan haar liefde is het tijd voor wraak. Op een warme zomerochtend doodt ze hem, begraaft hem en geeft hem aan als vermist. Als kort daarna haar zwager Lukas op bezoek komt, escaleert de situatie. Lukas is verblind door zijn liefde voor Magda en ziet pas veel te laat in in welk dodelijke gevaar hij zich bevindt...

Dodenakker is opnieuw een bloedstollend spannende thriller van Sabine Thiesler.
€19,95

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

ISBN
9789061126904
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
27-05-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
415 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Thrillers
Vertaler
Harry Naus

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum