Onder de ombu-boom

Onder de ombu-boom Tussen de ongetemde Sofia en haar neef Santi bloeit een vriendschap op die langzaam uitgroeit tot veel meer… Santa Montefiore

Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas, en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O’Dwyer. Met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed is Sofia niet bepaald een dame. Haar wildheid en haar schoonheid maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder. De levenslustige en vrolijke Sofia botst vaak met de diepgelovige Anna, die in alles de wil van God ziet.

Sofia is dol op paardrijden en heel bedreven in de edele polosport – een sport voor mannen. Zij speelt vaak met haar broers en neven. Santi, de zoon van Paco’s broer, vindt haar erg amusant. Haar ongetemdheid en haar plotselinge uitbarstingen maken haar heel anders dan andere meisjes. Tussen Sofia en Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband… Maar ze weten beiden dat, hoewel zij wellicht voor elkaar bestemd zijn, zij elkaar nooit zullen krijgen.

Niet leverbaar

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9789022556511
Uitgever
Boekerij
Druk
29e
Verschenen
02-07-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
480 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Nederlandstalige literatuur
Vertaler
Karien Gommers ; Hanneke van Soest

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum