De Thea Sisters op avontuur

De Thea Sisters op avontuur Thea Stilton

Reeks: Thea Stilton (2)

In dit extra dikke deel staan twee nieuwe, spannende verhalen over de Thea Sisters.
In het eerste verhaal krijgen ze te maken met een oud gezonken fregat, waarover professor van Kraken tijdens college vertelt. Het fregat is lang geleden in de buurt van Walviseiland op de rotsen geslagen en gezonken. Aan boord bevond zich een diamant van onschatbare waarde het zogenaamde 'Hart van Jasmijn'. Niet lang na dit college is professor van Kraken ineens verdwenen... en gaan de vriendinnen naar hem op zoek.
In het tweede verhaal worden de Thea Sisters door de ouders van Violet uitgenodigd om naar Peking te komen voor de première van een beroemde opera. Violets vader is de dirigent en haar moeder zingt de hoofdrol. Natuurlijk zijn de Thea Sisters in de wolken over deze trip, maar ook in China belandden ze in een spannend avontuur als Colette een doosje met vijf kleine steentjes koopt op een markt en een Chineese dame wel erg veel belangstelling voor het doosje blijkt te hebben...
In dit boek kom je van alles te weten over de zeebiologie, Morse tekens, de Chinese muur en de opera. Achter in het boek vind je een heel veel pagina's met spelletjes, de 'vriendinnentest' en tips voor een Chinees feest!

Niet leverbaar

Deze titel is momenteel niet te bestellen.

Specificaties

ISBN
9789085920618
Uitgever
Wakkere Muis, B.V. De
Druk
1e
Verschenen
27-10-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
256 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Kinderboeken
Illustraties
F. Bono
Vertaler
P. Akkerhuis

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum