Onze boekhandels zijn open! Kom langs of bestel telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via de webshop. #steunjeboekhandel, ook online

Het kleine boek voor sauzen

Het kleine boek voor sauzen warm, koud, hartig en zoet Thomas Feller

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans en brengt ingrediënten samen. Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken van goede bouillons, fonds en het bereiden van de perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van ketchup, chimichurri en teriyaki. 'Het kleine boek voor sauzen' geeft bovendien goede uitleg over technieken als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen perfect kan binden. Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette, roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.
€17,95

Voor 23.00 besteld, morgen in huis. (Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789461432636
Uitgever
Good Cook B.V.
Druk
1e
Datum
28-10-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Koken en voeding
Thema
Algemene kookkunst en recepten
Gerechten en gangen: sauzen

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken  (binnen NL)
  • Boeken en magazines die je nergens anders vindt
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum