Hard gras 140 - oktober 2021
ebook

Hard gras 140 - oktober 2021 ebook Tijdschrift Hard Gras

De beste schrijvers, dichters en kunstenaars laten in Hard gras nummer 140, Messi vlucht, zien dat voetbal zo veel meer is dan uitslagen, commercie, meningen en nabeschouwingen. Voetbal is cultuur! De mix van gearriveerde én aanstormende talenten maakt Hard gras zo uniek en relevant.

Om de rondgang van Simon Kuper langs talkshows en podcasts een triomftocht te noemen, gaat misschien ver. Dat zijn uitstekende boek over Barcelona veel aandacht heeft gekregen, staat vast.Toch brengen wij met veel plezier een voorpublicatie van Barcelona - Het Imperium, die inmiddels geen voorpublicatie meer genoemd mag worden. Het boek is al een week of drie uit. Dan maar een na-publicatie: alles wat Kuper schrijft is op allerlei podia de moeite waard.

Ilse Warringa liet zich in een interview ontvallen dat ze op zaterdag regelmatig langs de lijn staat om haar kinderen aan te moedigen. Onze scouts veren dan meteen op en gaan op zoek naar contactgegevens. Ilse vond het leuk om een soort De Luizenmoeder-scène te schrijven die zich langs het voetbalveld afspeelt en wij hopen van ganser harte dat er een nieuwe serie in de steigers staat, of dat ze gewoon voor de lol aan een volgende aflevering begint. Locaties genoeg: kleedkamer, bestuurskamer, kantine, parkeerplaats, ballenhok, in de auto terug, in de auto heen en bij het fietsenrek.

Aandacht gevraagd voor de serie van Mikko Kuiper en Daan Heerma van Voss Vergeten Titanen waarin deze aflevering over Chilavert van extra hoog niveau is.

Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€4,99

Specificaties

ISBN
9789026355462
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Datum
17-09-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
92 pp.
Bindwijze
E-book EPUB
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
  • Boeken en magazines die je nergens anders vindt
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum