Wat het duister brengt

Wat het duister brengt Valentina Giambanco

Dertien dagen om een moord op te lossen. Dertien dagen om alles in twijfel te trekken. Dertien dagen voor de duisternis neerdaalt.

Vijfentwintig jaar geleden werden drie jongens ontvoerd en meegenomen in de donkere bossen van Hoh River. Eén van hen kwam nooit meer terug.

Wanneer een psychopaat toeslaat, gaat de jonge rechercheur Alice Madison, net nieuw op de afdeling Moordzaken, terug naar Hoh River om de zaak op te lossen. Daarvoor moet ze alles wat ze tijdens haar opleiding geleerd heeft loslaten en haar instinct volgen. Maar de tijd zit haar angstaanjagend dicht op de hielen. Zal ze erin slagen nog een moord te voorkomen?

Over de auteur
V.M. Giambanco is Italiaanse, maar verhuisde in 1986 naar Londen. Ze werkte lang in de Engelse filmindustrie als editor. Vanaf 2006 werkte ze bij een agentschap voor televisieredacteuren. Maar zoals ze zelf zegt: in hart en nieren is ze nog altijd de editor die scènes zo monteert dat ze meer vaart en impact krijgen. Giambanco woont in Londen. Wat het duister brengt, de eerste thriller in een serie met Alice Madison in de hoofdrol, is ontvangen als een grote internationale bestseller.
Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€4,99

Specificaties

ISBN
9789024558278
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
17-04-2013
Taal
Nederlands
Bladzijden
445 pp.
Bindwijze
E-book EPUB
Genre
Thrillers
Vertaler
Tineke Funhoff

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.
MINDBOOKSATH : athenaeum