Verdwalen en thuiskomen

Verdwalen en thuiskomen kerst- en winterverhalen Joke Verweerd

Juist in de donkere wintermaanden en rond het kerstfeest, als het leven zich terugtrekt binnen de warmte van het huis, gaan we op zoek naar verhalen die vertellen van het leven zelf. Deze bundel verhalen van Joke Verweerd voorziet in die behoefte. Joke Verweerd heeft inmiddels haar sporen verdiend als verhalenverteller. Ze weet als geen ander alledaagse en onalledaagse situaties te beschrijven en daarbij de lezer uit te nodigen een eigen positie te bepalen.

Er zijn verhalen over mensen die een uitroepteken durven plaatsen bij het kerstfeest, zoals de vrouw die haar invalide ex-man in huis neemt. En er zijn mensen die enkel vraagtekens hebben, zoals de man die op tweede kerstdag maar liever naar kantoor gaat, maar daar nooit aankomt.

Zo kan de lezer zichzelf herkennen; verdwalen, zich gevonden weten en weer thuiskomen.

over de auteur
Joke Verweerd vierde in 2008 haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Al haar romans en verhalenbundels vonden de weg naar een groot lezerspubliek, zoals De wintertuin, De rugzak, Snoeitijd, Op de huid, Pareloester, Spiegeling en Opnieuw beginnen. In 2005 won Snoeitijd de Publieksprijs Christelijk Boek.
€18,99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Specificaties

ISBN
9789023993049
Uitgever
Mozaïek
Druk
2e
Verschenen
29-09-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
193 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Nederlandstalige literatuur

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum