Making Slow Food Fast in California Cuisine
This book follows the development of industrial agriculture in California and its influence on both regional and national eating habits. To this end, California agribusiness played a major role in national food policies and subsequently produced a bifurcated California Cuisine that sustained both Slow and Fast Food proponents.
€110,00
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.
Specificaties
- ISBN
- 9783319528564
- Uitgever
- Springer International Publishing AG
- Druk
- 1e
- Datum
- 01-01-2017
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 225 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Nederlandstalige literatuur
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling