Haal meer winst uit je huis

Haal meer winst uit je huis met simpele organize- en stylingtips voor een mooi interieur Z. Oomes-Kok ; Zamarra Oomes-Kok

Bij het verkopen van je huis heb je tegenwoordig aanzienlijk meer concurrentie dan een paar jaar geleden. Uit recente cijfers blijkt dat per jaar 15-20% van de Nederlanders verhuist en dat hun woningen gemiddeld 105 dagen te koop staan. Zeker als er veel soortgelijke woningen in de wijk te koop staan, zal de verkopende partij alles uit de kast moeten halen om het huis in positieve zin op te laten vallen.
Verkoopstyling is hierop het antwoord. Door een huis kritisch te bekijken en vooral veel op te ruimen en ruimte te creëren, wordt het aantrekkelijk voor een grote doelgroep.

Zamarra Oomes-Kok en Gentia Luyckx laten je kennismaken met verkoopstyling. In Haal meer winst uit je huis geven ze verkopers tips, trucs en vooral veel ideeën om hun huis beter te organizen, te restylen en zodanig te verbeteren dat je het niet alleen eerder verkoopt, maar dat de verkoopprijs ook nog hoger is dan verwacht!

Met:
* Inspirerende voor- en nafotografie
* Overzichtelijke klussen die voor iedereen uit te voeren zijn
* Stylingideeën om met minimale moeite en middelen een mooi, en goed verkoopbaar huis te creëren
* Presenteeradvies: zo maak je de beste foto's van je huis en laat je de pluspunten sterk naar voren komen bij de presentatie op internet
* Handige checklists voor verkoop
€24,95

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

ISBN
9789061129868
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
23-08-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
160 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Design
Illustraties
G. Luyckx

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum