Opgeruimd

Opgeruimd het ultieme organizing boek Z. Oomes-Kok ; Zamarra Oomes-Kok

Opgeruimd!
H ultieme organizingboek
'Opruimen kost minder tijd dan zoeken.'
Loop je voortdurend naar je sleutels te zoeken? Beslaat het stapeltje 'nog te filen' inmiddels je hele bureau? Puilt je kledingkast uit, maar heb je niks om aan te trekken en koop je uit pure ellende ieder jaar maar nieuwe kerstspullen, omdat de oude spoorloos verdwenen zijn?
Wanhoop niet, Opgeruimd! helpt je om orde in de chaos te scheppen en je huis beter te organiserenen georganiseerd te houden.
Iedereen met een eigen huis kent het opruimprobleem. Hoe groot je huis ook is - een studentenkamer of een vrijstaande villauiteindelijk kom je altijd ruimte te kort en lijkt je huis te klein te zijn.
Opgeruimd! geeft je tips en idee om iedere ruimte in je huis aan te pakken. Je krijgt oplossingen voor specifieke problemen als: ik heb te weinig ruimte in de keuken, mijn kledingkast puilt uit. tips om handig om te springen met de beschikbare ruimte en een overzicht van praktische (opberg)meubels, opbergers en sfeermakers.
Heldere stap-voor-stap uitleg helpt je bij het:
onderscheiden, kiezen en weggooien
opruimen (en opgeruimd houden) van alle ruimtes in je huis
kiezen van de beste opbergers en oplossingen voor jouw specifieke situatie
Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste. Ze schrijft boeken en organizing-artikelen voor publieksbladen als Allerhande, Jan, Margriet en Vriendin. Dertien verhuizingen hebben haar expert gemaakt op het gebied van opbergen en weggooien. Ze vindt he teen uitdaging om steeds nieuwe opruimsystemen te bedenken voor de kleine woonark die ze met man, zoon en hond deelt. Haar motto: 'Opruimen kost minder tijd dan zoeken'.
€19,99

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

ISBN
9789061128847
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
26-01-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
239 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Mode

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum