Leesfragment: Kinfolk Home

27 november 2015 , door Athenaeum Nieuwscentrum
| |

Het tijdschrift Kinfolk is bekend en geliefd bij veel van onze lezers, al eerder gaven de makers van Kinfolk een boek uit, The Kinfolk Table. Nu komen ze met The Kinfolk Home. In beide boeken gaat het erom hoe je een bewuste levensstijl vorm kunt geven: Slow Living. Nathan Williams neemt de lezer mee naar 35 woningen over de hele wereld, die de filosofie van Slow Living weerspiegelen. Het simplificeren van ons leven om tijd te krijgen voor de dingen die echt belangrijk zijn: vrienden, samenzijn, koken, lekker eten en genieten van elkaar. Blader met ons mee.

Jleesfragment Kinfolk Home1

Jleesfragment Kinfolk Home2

Een huis is een thuis en meer dan alleen maar een fraai decor, er wordt geleefd en je ziet kinderen spelen in deze woningen. Het is een leuk spelletje om eerst naar de foto’s van de mensen te kijken en dan te raden welke spulletjes en levensstijl bij die specifieke mensen horen.

Jleesfragmentkinfolk Home3

Jleesfragment Kinfolk Home4

‘At the heart of each living space is an aesthetic shaped by the dweller’s idea of what is essential—whether it’s a collection of inherited French antiques, a table long enough for a dinner party of a dozen, a smattering of children’s sketches pasted on the walls or minimalist rooms reserved for creative thought. What each of these homes shares in common is that they’ve been put together carefully, slowly, and with intention.’

364 pagina’s, € 37,95

Jleesfragment Kinfolk Home5

Jleesfragment Kinfolk Home6

Jleesfragment Kinfolk Home 7

Delen op

Gerelateerde boeken

pro-mbooks1 : athenaeum