Splinter Chabot leest voor uit Confettiregen + doe mee met ABZoomt!

16 april 2020
|

Speciaal voor ons las Splinter Chabot op een Amsterdams dak voor uit zijn debuutroman Confettiregen. Volgende week organiseren we via Zoom een exclusieve leesclub met Splinter. Wil je deelnemen aan deze eerste sessie van ABZoomt?

E-mail een vraag voor hem naar abzoomt@athenaeum.nl of post je vraag bij de video op YouTube of Facebook. De inzenders van de tien beste vragen worden uitgenodigd voor de leesclub.

Over Confettiregen:

Confettiregen is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

Confettiregen is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Splinter Chabot leest voor uit  Confettiregen + doe mee met ABZoomt!

Delen op

€ 21,99
€ 12,99
MINDBOOKSATH : athenaeum