Onze boekhandels zijn open! Kom langs of bestel telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via de webshop. #steunjeboekhandel, ook online

3 leestips van Jesse Keff

20 december 2021
| | |

De dagen worden korter, de feestdagen staan voor de deur. Tijd voor de lees- en cadeautips van onze boekverkopers. Wat zijn de beste boeken van 2021? Welke boeken zouden wij zelf graag in onze schoen of onder de kerstboom vinden? Wat zijn de boeken die we iedereen aanraden? Welke tips reserveren we voor onze beste vrienden en vriendinnen? Ontdek de 3 favoriete boeken van 2021 van Jesse Keff, werkzaam op de klantenservice van Athenaeum Boekhandel.

1. Sally Rooney, Prachtige wereld, waar ben je

Het is Sally Rooney weer gelukt om het leven in een roman te vatten. Wie ben je? Hoe verhoud je je tot een ander? Prangende vragen die een schitterend literair antwoord krijgen in Prachtige wereld, waar ben jeLees een fragment op onze site.

2. Ulla Lenze, De drie levens van Josef Klein

In De drie levens van Josef Klein lees en leer je over een minder bekend hoofdstuk uit de Tweede Wereldoorlog: Duitsers die in Amerika spioneren voor het Derde Rijk. Historisch maar tegelijk zeer actueel.

3. Roos van Rijswijk, De dwaler

Roos van Rijswijk weet al jaren te verrassen en bewijst nu ook op de korte baan fantastisch uit de voeten te kunnen met de verhalenbundel De Dwaler. Ze schrijft onder andere over een man die op straat gaat liggen en één wordt met de stoep en laat de lezer verbluft achter. Lees een fragment op onze site.

pro-mbooks1 : athenaeum